Städning i Alvesta och Växjö

Målarent

Vi utför städning i Alvesta och Växjö

Vi på Målarent hjälper dig med det mesta som rör städning i Alvesta och Växjö. Du kanske inte riktigt har tiden som krävs för att orka städa ditt hem eller ditt kontor. Du kan då vara lugn, för vi på Målarent har personal med engagemang och driv och som med hjälp av sin kunskap och tidigare erfarenhet inom städning kan hjälpa dig att det dammfritt. Med hjälp av oss får du tid över till sådant som du tycker är viktigt i livet. Du kan på så vis ägna dig åt din familj eller dina fritidssysselsättningar.

Det som är speciellt med vårt företag är att vi alltid håller vad vi har lovat. Det gör att du tack vare oss kan komma till ett rent och fräscht hem eller kontor. Detta gör att du mår bättre och orkar mer. Både privatpersoner och företag kan ta hjälp av oss. Det kan också vara bra att vi är försäkrade och innehar F-skattsedel.

Alla kunder skall vara nöjda!

Här på vårt företag, Målarent, tycker vi att det är väldigt viktigt att alla våra kunder verkligen blir helt nöjda med allt det jobb som vi gör för dem. Det är därför en självklarhet att erbjuda alla kunder en nöjd-kund-garanti, som innebär att om man som kund inte är 100 procent nöjd med sin städning, så kommer vi tillbaka och städar tills man är helt nöjd. Allt sådant här extra arbete är självfallet helt kostnadsfritt.